Kuusikkolammen karsinta 16.5

Eilisen penkin alle menneen kisan jälkeen ei ollut suunta kuin ylöspäin, mutta eihän se meinannut tänäänkään lähteä yhtään mihinkään..

1. Jakso
Arpa heitti a-ryhmään ja Kokkilan Arton taistelupariksi. Aloitin 1.jakson poolilta 9, josta sain 2 kalaa haaviin ja lisäksi yksi rimpuili muutaman potkun siiman päässä. Arto sai minun jälkeen tästä poolista yhden kalan. Seuraavaksi poolille 2, josta ei kummallekaan tullut tuloskorttiin merkintöjä. Yksi muutaman potkun kalakontakti oli, mutta tietysti sähläsin sopivasti juuri jotain muuta, enkä tartuttanut kalaa kunnolla. Sitten olikin kisan ylivoimaisesti parhaan poolin, puronsuussa sijaitsevan nelosen vuoro. Sain poolista ainoastaan kolme kalaa, jonka jälkeen Arto näytti, miten hallitseva suomenmestari onkii. Kokkila mittautti poolista puolessa tunnissa 12(!) kirjolohta. Paljoa enempää ei tuossa ajassa ehdi vetää.. Olipahan nöyrä olo, tuli mietittyä lähinnä, että mitä ihmettä tein omalla puolituntisellani. Kuitenkin viidellä kalalla jakson kakkossija a-ryhmästä ja kaikki oli vielä mahdollista.


2. ja 3. Jaksot
Näistä ei sitten hirveästi kerrottavaa jäänytkään. Saimme kalatapahtumia ainoastaan 3. jaksolla poolista viisi. Arto karkuutti ensin kalan haavin vierestä ja pian tarttui toinen, mutta oli ulkopuolelta kiinni. Itselläni oli samassa poolissa terävä tärppi ja pari seurimoa, joista toinen kala jäi pidemmäksi aikaa perhoja ihmettelemään. Molemmilta jaksoilta blänkit.

Lopputuloksissa olin sijoilla ynnämuut, eli vihkoon meni koko kisaviikonloppu. Rupesin jo miettimään, että mitä ihmettä olen oikein valkannut niin paljon killen järvikalastuskisoja, kun en sitä hommaa hallitse. No, ensi viikonloppuna uusi yritys Liekkilammella, vaikka mielessä kyllä kävi jo tuon kisan peruuttaminenkin..

Jyrki nappasi kisasta eilisen tapaan voiton suvereenilla suorituksella, ja oli samalla ainut joka jaksolta kalaa saanut kilpailija. Kieltämättä kova suoritus kerätä samalta viikonlopulta 4000 rankingpistettä.

Kisan tulokset:

1 Hiltunen Jyrki 2000
2 Miettinen Janne 1882
3 Elfvengren Marko 1765
4 Kujala Kaj 1647
5 Kiuru Mikael 1529
6 Räsänen Mikko 1412
7 Suominen Jarkko 1294
8 Virtanen Jyri 1176
9 Meskanen Ari 1059
10 Kokkila Arto 941
11 Heikkinen Jari 824
12 Sipponen Pietari 706
13 Ollikainen Juha-Pekka 588
14 Koivula Ismo 471
15 Viljanen Leo 353
16 Räty Ilkka 235
17 Erämies Janne 118

Kommentit

Jarno Laitinen sanoi…
No sulla suunta ylöspäin kuitenkin, joten hyvä niin. Itselläkään ei tässä muita vaihtoehtoja...Tiukkaa settiä kuitenkin vetää kaksi kisapäivää peräkkäin. Itsellä sama 5-6.6 viikonloppuna ja kisapaikkojen välillä reilu 300km.
Jarkko Suominen sanoi…
@Pietu: joo, eipä kulje itelläkään tällä hetkellä. Ja tän loistavan kisamenestyksen lisäks harmittaa vielä se Valkeiseen upotettu haavikin, prkl.

@Jarno: vissiin vedät Pitkäkoskelta Ahvenlammelle? Sitä oon itekin kokeillu joskus (olikohan jopa viime vuonna) ja se oli aika rankkaa touhua.
Pietu sanoi…
Rankkaa touhuahan nuo perättäisten päivien kisat ovat, vaikka välimatka olisi pikkasen pienempikin. Ja siihen päälle vielä henkinen taakka, kun mikään ei kisoissa onnistu.. ;)

Lisäksi vielä viime perjantaina ja tänään päälle 10 tunnin työ/opiskelu-urakat, niin takki alkaa olla väkisinkin tyhjänä.

Tänään mietin, että hauskaa touhuahan kisailunkin pitäisi pohjimmiltaan olla. Pitää ottaa jatkossa rennommin, ei tuossa kilpailemisessa ole mitään järkeä jos tuloksena on vain vitutus, väsymys ja kireät hermot :)
Jarkko Suominen sanoi…
Senpä takia näiden pieleen menneiden kisojen jälkeen lopettamisajatukset pyöriikin aina mielessä...sit kun homma luistaa (kuten esimerkiks Jyrkillä), niin mikäs noita kisoja kierrellessä ja muita kyykyttäessä.
Harri Hytönen sanoi…
Vai että lopettamisajatukset? Niitä on aina ajoittain ollut jo useamman vuoden ajan :)
Jarkko Suominen sanoi…
Kyllä. Saa nähdä missä vaiheessa ne realisoituu teoiksi.

Suosittuja blogijuttuja