Syyspäivä Niemisjärvillä


Kun virtavesien rauhoitus on jo päällä, niin nyt on hyvä aika keskittyä syksyiseen kirjolohen järvikalastukseen. Tulin pitkästä aikaa visiitille Vääksyyn ja kävimme samalla Jannen kanssa heittämässä päivän Evon Niemisjärvillä.

Aloitimme kalastuksen yliseltä Niemisjärveltä. Päivä alkoi lupauksia herättävästi, sillä Janne koukutti kirjolohen jo noin kymmenen minuutin kalastuksen jälkeen.


Jannen kalan jälkeen saimme Yliseltä vielä muutamia tapahtumia, mutta sitten järvi hiljeni täysin. Siirryimme alemmalle järvelle, josta tartutin vuorostani kalan pinkkiin juotikkaaseen. Tämän jälkeen piti taas kovin hiljaista, eikä kaloja näyttänyt muualtakaan juurikaan nousevan. Erilaisia uittotekniikoita ja siimoja tuli kokeiltua aina slow interistä seiskauppoavaan.


Vaikka tapahtumia ei tänään hirveästi ollut, niin olisi sitä syyspäivän voinut huonomminkin kuluttaa. Niemisjärville ollaan rakentamassa uutta kioskia, puitteet ovat paikassa muutenkin kunnossa, veneet ovat hyviä, tasokkaita tulipaikkoja riittää jne.. Kalantulo meinaa vaan Evolla olla usein kovin vaihtelevaa.

Kommentit

Suosittuja blogijuttuja