keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Kuusikkolampi 2.6.2010


Tulipahan viimein hommattua seuran lammellekin kausiosakkuus, kun iltapäivällä Juho soitteli ja pyyteli kalaan Kuusikkolammelle. Iltahan siinä meni hyvinkin nopeasti, toisella meistä kulki tänään kalastus, toisella taas ei.

Alkuun molemmilla oli ihan hyvin tapahtumia leechiseteissä. Juho sai tapahtumat paremmalla prosentilla ylös, itse sain haaviin asti vain yhden kalan. Kaloja kävi hyvin pinnassa ja Juhon saadessa pinturilla ensimmäisen kalan, kävin itsekin hakemassa pintasiiman kehiin.

Itse en saanut kaloja pinturilla, vaihdoin nopeasti takaisin intterisiimaan ja leecheihin, sitten kellusiimaan ja nymfeihin, sitten taas intterisiimaan ja boobyt kiinni, eikä vetoakaan. Samaan aikaan Juho veti pintasiimalla ja pikkunymfeillä tasaisen tappavasti kaloja ylös. Kalastus meni itseltäni hieman kikkailuksi, kun tuntui, että koko ajan on väärät setit siiman päässä ja samaan aikaan kaveri kiskoi kaloja lähes jatkuvasti. Vasta vaihdettuani mustan buzzerin siiman päähän aloin saamaan taas tapahtumia, mutta en onnistunut niitä kunnolla tartuttamaan.

Sellaista siis tänään, kalastusilta oli mukava, vaikka rehellisesti sanottuna kyllähän sitä aina miettii syitä, jos kaveri vetää kaloja noin selvästi enemmän. Lisäksi omien tapahtumien heikko ylössaantiprosentti hiukan hämmästytti. Pitänee käydä Kuusikkolammella useamminkin järvihommiin syventymässä, sillä siihen todellakin on tarvetta. Täytyy muistaa vain jatkossa ottaa hyttysmyrkkyä mukaan.

6 kommenttia:

Harri Hytönen kirjoitti...

Juho on liekeissä :)

Pietu kirjoitti...

Jep, uusi järvihirmu on syntynyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kävin pari päivää sitten tuolla kalassa ,kun liityi kspk ja ostin ton lampi luvan. Kala oli kyllä tosi nihkeellä syönnillä yhen killen kuitenkin sain liitsillä. Jos saa udella niin minkä kokoisia ja värisiä liitsejä ja nymfejä se juho käytti?Ja uittiko ihan pintakalvon alta hitaasti uittamalla?? Ilmeisesti en vaan osaa järvellä kalastaa ,kun ei kalaa oikeen tuu.

Pietu kirjoitti...

Tarkkoja perhojen malleja en nyt muista, mutta pääosa Juhon kaloista taisi tulla #14-16 nymfeillä melko nopealla uitolla aivan pintakalvon alta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset vastauksesta. Kireitä !

Antti K kirjoitti...

Aika sekavaa settiä nähtävästi on lammella. Olin ite siellä viime lauantaina myöhään illalla. Oli tunnin kestävä sade jonka jälkeen alkoi hillitön loiskinta. Parissa tunnissa 4 kirreä ylös ja toiset 4 irtosi.

Yhtä lukuunottamatta kaikki tuli boobylla ja leechilla (oranssi ja pinkki toimi parhaiten).

Unohtui lisätä merkinnät kalapäiväkirjaan, mutta pitää lisätä kun menee ens kerralla. Ehkä joku ilta tällä viikolla.