Kylmää kevätkalastusta


Tänään keli näytti sisältä katsottuna täydelliseltä aurinkoiselta kevätkeliltä, mutta totuus paljastui Oton ja Tapion kanssa Muuramenjoelle päästyämme, kova tuuli ja pakkanen tekivät ilmasta suorastaan jäätävän. Kaikki ei ole aina sitä, miltä se aluksi vaikuttaa!

Kalastelimme siis Muuramenjoella iltapäivällä muutaman tunnin session. Kalastelu oli tänään mukavaa hermolomaa, olihan takana työntäyteinen työviikko. Tapahtumat olivat nyt huomattavasti vähemmässä, kuin kaksi viikkoa aiemmin tehdyllä reissulla. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään ihme, sillä tällä välin jokeen ei oltu tehty lisäistutuksia, ja vanhasta satsista jäljellä olevat kalat lienevät suurilta osin olevan jo muutaman kerran "koulutettuja" . Saimme kuitenkin kaikki yhytettyä kirjolohet ruokakaloiksi. Itselleni molemmat päivän kalat tulivat valkoisella boobylla, sillä killen lisäksi myös ison suvannon alaosissa uiskennellut reilu 30cm harjus puraisi boobya.


Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Ruijan reissu toteutuu viikon mittaisena jo heinäkuun alussa, jonka jälkeen suuntaisin mahdollisesti heti Könkämäenolle. Kauden pääreissujen suunnittelukin on jo siis täydessä vauhdissa. Perhomessuille lähteminen on vielä harkinnassa, tosin voisihan sitä viettää viikonlopun Tampereella, messujen lisäksi voisi käydä samalla jossain kalassakin..

Kommentit

Suosittuja blogijuttuja