Kuusikkolampi 6.10


Käväisimme illalla Jyrkin kanssa heittämässä parin tunnin visiitin tihkusateiselle Kuusikkolammelle. Kyseessä olikin itselleni kuluvan vuoden ensimmäinen pisto seuran lammelle. Kaloja on lampeen laitettu viimeksi kesäkuun alussa, joten tiedossa oli vanhempien kalojen ongintaa pikkuperhoilla.

Jyrki koukutteli alkuun yhden kalan pikkupinturilla ja hetken päästä toisen nymfillä. Itse kämmäsin parin nymfiin ottaneen kalan tartutuksen ja vetäisin #18 parachute adamsiin nousseen killen kanssa 0,14mm piuhat poikki vastaiskusta. Jyrkikin tiputti vielä yhden kirjavan lohen pikkuperhosta.


Lopuksi vaihdoimme molemmat leechit siiman päähän ja yksi näyttäytynyt kala hyväksyikin pienen mustan leechin. Kirjolohi oli isompi hoikka kollikala, joita lampeen keväällä laitettiin.

Kuva: Jyrki Hiltunen
Ihan mukava lyhyt pisto ja tapahtumiakin oli kuitenkin suhteellisen hyvin. Vanhempien kirjolohien onginta pienillä pintureilla ja nymfeillä on kyllä mukavaa puuhaa, vaikken itse niillä perhoilla tänään kaloja ylös asti saanutkaan.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Aika hyvin kaloja sieltä näköjään tullut!
Anonyymi sanoi…
minkäslaisiin nympheihin kalat puri?koko,malli ja väri.
Pietu sanoi…
Hieman vaikea sanoa omalta osalta, kun sössin nuo molemmat nymfi/buzzerkalat, enkä nähnyt mitä perhoa ne purivat. Siiman päässä oli nyt pääosin #14 montana-tyyppinen sidos ja #12 punainen buzzer.
Anonyymi sanoi…
Missä kohti litkaa painavin perho? tai lyijy hauli? päässävai ylä tapsissa?
Pietu sanoi…
Itse käytän painavinta perhoa useimmiten päädyssä.

Suosittuja blogijuttuja