lauantai 16. huhtikuuta 2011

Täytettä rasioihin

Menneen talven aikana perhonsidonta oli osaltani erittäin minimaalista, osin tietenkin sen takia, että vietin pari kuukautta talvesta hieman lämpimämmissä paikoissa. Alkuviikosta havahduin siihen, että kisakausi alkaa muutaman viikon päästä ja varsinkin järviperhorasiat ammottivat vielä tyhjyyttään.

Tein rasioihin perinteisen kevätinventaarion, eli otin koukuistaan tylsyneet ja muuten vaan luottamuspulan kautta vähälle käytölle jääneet perhot pois ja rupesin kietomaan uusia. Muutaman illan sidontasession tuloksena rasioihin tulikin uusia rivistöjä järviperhoja, jonka lisäksi sain myös nymfi/larvarasian täydennyksen alulle.

Alla muutama kuva kuluvalla viikolla sidontapenkistä kuoriutuneista perhoista:

Kisakausi tosiaan alkaa muutaman viikon päästä, ollen itselläni varsin järvipainotteinen.

Tässä oma kisakalenterini:

7.5 Kuopio, Iso-Valkeinen
8.5 Keuruu, Valkeisjärvi
2.6 Ylöjärvi, Julkujärvi
18.6 Kouvola, Jyräänjoki
19.6 Vekaranjärvi, Ahvenlampi

Edellämainittujen kisojen lisäksi olen varasijalla 2. Kuusikkolammen kilpailuun, jonne on siis myös ihan hyvät mahkut päästä kisaamaan. Syyskarsintapisteiden jälkeen finaalipaikka vaatisi yhden kohtuullisen onnistumisen kevään karsintakisoissa. Järville tekisi jo mieli onkimaan ja treenaamaan. Niiden sulamista odotellessa!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Jää Pietu pois noista kahesta ekasta nii mullaki on mahollisuudet päästä niihin ;). Mitä toi toisen kuvan runkomatsku on? Mielenkiintosen oloista.

Pietu kirjoitti...

Heh, enpä taida jäädä ;)

Toi runkomatsku on UV Stragglea, lähti itelläkin vasta nyt testiin.