Joutilaan elämää

Sitä viimeiset päivät ovat todellakin olleet. Vapun jälkeen suuntasin Milanoon, josta tarttui mukaan sitkeä kuume ja keuhkoputkentulehdus. Tässä ollaan nyt viidettä päivää makoilemassa kipeänä kotona ja yskimässä. Ei ole herkkua, varsinkaan kun puhelimet pirisivät viikonlopun aikana ahkerasti kaverien hyvistä kalansaaliista kertoen. No, jos ensi viikonlopuksi olo paranee, niin olisi tarkoitus päästä pitkästä aikaa uittelemaan myös perhoja. Muuten toukokuu menee kyllä itseltäni kalastuksellisesti lähes kokonaan ohi, sen verran kiirettä pitää. Otetaan nuo päivät kiinni sitten kesä-heinäkuussa..

Kilpailukausikin on pyörähtänyt käyntiin, jouduin perumaan Puruveden karsinnan, sillä tulen olemaan tuohon aikaan viikon reissulla Ruijassa. Harmi, Puruvesi olisi kisapaikkana kyllä kiinnostanut. Nyt olen siis enää kahdessa karsinnassa mukana, Muuramenjoella ja Ahvenlammella. Melko nappiin saavat nuo kisat mennä, että finaaliin pääsee. Eipä kisaileminen minulla mikään ykkösprioriteetti ole, mutta olisihan se ollut mukava kiertää hieman useampi karsinta, kun niitä kerta alkaa käymään.

Heinäkuu on itselläni lomakuukausi, näillä näkymin teen silloin viikon Ruijan reissuja kaksin kappalein, kuun alussa sekä kuun lopussa. Tie vie siis pitkän talven jälkeen taas tuttuihin maisemiin.


Kommentit

Suosittuja blogijuttuja