sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Muuramenjoki 22.4.2012

Valomerkkiin asti ravitsemusliikkeessä vietetyn illan jälkeen kalalle lähtö ei ollut aamulla ensimmäisenä mielessä. Nikkiksen soitellessa lähdin kuitenkin mukaan Muuramenjoelle iltapäivälupia heittämään. Olo ei luonnollisesti ollut mikään maailman skarpein, ennen kalastuksen alkua kaupasta pitikin hakea  iso pullo Jaffaa.


Kalastuksellisesti iltapäivästä ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Päivän toisella heitolla oli kirjolohi kiinni, mutta säätäessäni onnistuin karkuuttamaan sen. Tämän jälkeen olikin sitten vähän hiljaisempaa. En tiedä oliko vika kirkkaassa päivässä vai yksinkertaisesti miehissä, kun kaloja ei kuulunut. Niitä joessa kuitenkin on, edellispäivinä oli porukalle noussut ihan mukavasti kalaa. Nollareissuja ei Muuramenjoelle yleensä juuri tarvitse tehdä, mutta nyt sellainen tuli.

Suomisen Jakekin piipahti paikalla kalalla ja samalla tuli juteltua niitä näitä niin tulevista kisoista kuin jääkiekostakin (oli  muuten huikea finaalipeli eilen, vaikka Pelicans lopulta hävisikin). Kisakausikin alkaisi jokusen viikon päästä.  Jostain pitäisi siihenkin motivaatiota kaivella, joka jostain syystä tuntuu nyt olevan hieman hukassa.

2 kommenttia:

Janne Heikkinen kirjoitti...

Janin neuvoja kun olisit kuunnellu ja juonut aikuisen miehen rapulajuomaa eli Smurffi-limukkaa niin olisi lohta noussut!

Pietu kirjoitti...

Epäilemättä! Täytyy joskus kokeilla, vaikkei tuossa olotilassa onneksi tule juuri kalasteltua :)