sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kärnänkoski 15.4.2012

Sunnuntaipäivän ohjelmaan kuului tällä kertaa Kärnänkosken visiitti Kojamorallin väen kera. Kalastus aloiteltiin ennen puolta päivää pilvisessä kelissä.


Sumukorentoja ei tänään hirveästi kuoriutunut, mutta ne vähätkin tuntuivat kyllä kelpaavan välisuvannon eväkkäille. Meinasivat kalat olla vain keskellä suvantoa, jonne oli hankala heittää pinturia. Pinturilla yrittämisen jälkeen onginkin sitten kalat (taimen ja harjus) jälleen pinnan alta, tällä kertaa intterisiimalla ja liitsisetillä. Samaisella setillä karkuutin myös aivan haavin vierestä selvästi raavaamman kokoisen taimenen. Kyseisen komean pilkkukyljen tiputus jäi luonnollisesti korpeamaan ja kummittelemaan mieleen. Reissun loppupuolella Jussipekka onnistui myös kohottelemaan larvalla yhden taimenen.

Valkoista Leechiä puraissut taimen
Nyt on vähän sellainen fiilis, että lyhyt kalastustauko voisi olla paikallaan. Seuraava viikko kulunee siis alkukevään reissuilla tyhjentyneitä rasioita täytellen sekä jääkiekon SM-liigan finaaleihin selviytyneen lintujoukkueen lentoa seuraten.

Ei kommentteja: