Kevät on jo ovella

Kevään ja kesän SM-karsintojen kisapaikkojen arvonta on nyt suoritettu, itselleni arpa osui tällä kertaa seuraavanlaisesti:

5.5 Iso-Valkeinen (varasija 2.)
6.5 Keuruun Valkeinen (varasija 13.)
13.5 Kuusikkolampi
17.5 Julkujärvi
19.5 Risulampi
20.5 Ahvenlampi

26.5 Hammonjoki (varasija 2.)


Olen omalta osaltani kohtuullisen tyytyväinen arvonnan tuloksiin, Iso-Valkeisen ja Hammonjoen kisoihinkin kun lienee noilla varasijoilla hyvät mahkut päästä mukaan. Tiukkaa rypistystä tulee olemaan, kun 17.-20.5 kalenterissa on kolme kisaa neljän päivän sisään. Sitä yhtä onnistunutta kisaa lähdetään hakemaan syyskarsintapisteiden kaveriksi. 

Täytyy antaa vielä pisteet Pirkkalaisen Jannen tekemälle netissä täytettävälle ilmoituslomakkeelle. Vanhaan kirjesysteemin verrattuna todella nopea ja helppo tapa ilmottautua koitoksiin, arvonnan tuloksetkin julkaistiin nyt nopealla aikataululla. Joillain oli ilmeisesti ongelmia, kun eivät muistaneet täyttää täydellisiä yhteystietoja tai lähettää lomaketta sen täyttämisen jälkeen eteenpäin. No, virheistä oppii, vai mitä Ukkometso?

Muutenkin kevät etenee hyvää vauhtia, päivät pitenevät ja kalastuskausi lähenee. Perhokauden aloitus on itselläni kalenterissa ensi viikon loppupuolella. Perhojakin on tullut taas sidottua, vaikkei enää samaan tahtiin kuin tammikuussa. Kuluvan talven aikana ylimääräinen raha on mennyt taasen tehokkaasti välinehankintoihin. Niin vapoja, keloja, siimoja kuin sidontakamaakin on ilmestynyt lisää nurkkiin, osa on toki myös myyty pois uusien tieltä. Niin sitä vaan tulee aina kaikkea uutta hommattua, vaikka periaatteessa mitään ei välttämättä tarvitsisikaan.

Kuluvalle vuodelle ei ole mitään kovin mullistavia suunnitelmia vielä kalastuksen osalta. Kevät mennee pitkälti kisahommien parissa.  Hainkin tarkoituksella kaikki kisat toukokuulle, jotta kisatouhut saa nopeasti alta pois. Kesäkuusta eteenpäin kun olisi tarkoitus keskittyä kirjolohen järvikalastuksen sijaan taas enemmän perinteiseen koskikalastukseen. Finnmarkin reissu on ajankohtainen jossain vaiheessa heinä-elokuussa, katsotaan nyt kun kuviot selviävät ja etenevät.

Kommentit

Suosittuja blogijuttuja