sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Spigotti sauhuamaan

Jostain syystä tällaisella laiskalla pehonsitojalla sidontainspiraatio tarvitsee aina jonkun sytykkeen. Tällä kertaa se syttyi, kun hankin parisataa volframikuulaa ja kymmenen rasiaa uusia Knapekkeja. Viime päivinä onkin rasioiden täyttäminen saatu hyvälle alulle kuulapupien, leechien, kakshäkiläisten ja larvojen merkeissä.


Tarkoituksena olisi täyttää talven aikana rasiat sarjoilla luottoperhoja, kokeilut tehdään sitten myöhemmin, jos aikaa ja innostusta riittää. Yleensä olen nimittäin kesällä törmännyt tilanteeseen, että talvella sidotut ns. luottoperhot loppuvat rasiasta alkuunsa, ja kesken kauden joutuu sitten tirisemään jatkuvasti sidontapenkin ääressä. Jos nyt kerrankin valmistautuisi uuteen kauteen kunnolla perhojen osalta.

Urakkaa kyllä riittää vielä, sillä larvoille, pupille, nymfeille, leecheille ja streamereille on vielä rasioissa tilaa yllinkyllin. Mutta onpahan saatu homma aluille.

1 kommentti:

Antti K kirjoitti...

Se on jännä miten toisten perhot näyttää niin hienolta vaikka miten yksinkertaisia ovatkin. Tämän innoittamana pitää omakin pöytä pistää sauhuamaan.