Pintureita ja paparazzeja

Helmikuun sidontateemaksi otin pintaperhot, pintureita onkin pyörähdellyt penkistä tasaiseen, mutta verkkaiseen tahtiin.. Itse käytän pintureista yleensä vain muutamia perusmalleja, joita olen nytkin tehnyt. Pinkkejä murkkuja, peurankarvaemergenttejä, parachute adamseja ja cdc-pintureita sidoin jo alkukuusta. Eilen illalla Otto tuli käväisemään, pitihän siinä perhoja sitoa sitten kymmenen klinkin verran. Äsken väänsin vielä caddiksia, pinturirasian täydennys alkaakin olla jo mallillaan. Vanhoja pintureitakin löytyy sentään vielä rasiasta melkoinen kasa.Olen kalastanut pinturilla lähinnä vain silloin, kun tuikkeja näkyy. Tosin muutamia hyviä kaloja olen saanut sokkonakin heitetyllä pintaperholla, mutta pintureita tulisi noin yleisesti ottaen heittää kyllä enemmän. Onhan pintaperhokalastus kuitenkin se jännittävin ja mukavin perhokalastusmuoto.

Alkukuusta Pekka soitteli ja irvaili linssilude-Sipposesta, velipoika otti kuvia 2009 Villin Pohjolan elämysoppaaseen, ja oli siellä näköjään meikäläinenkin laitettu patsastelemaan pariin kuvaan. Paparazzi oli iskenyt Sysmän tainiolla kesällä 2007 ja lähetellyt kuvia julkiseen levitykseen :)

Helmikuun puoliväli on ohitettu, enkä ole vielä avannut kalastusvuotta 2009. Viikon päästä alkaa hiihtoloma, eiköhän sitä tule silloin kalassa käytyä. Jos ei perhoa heittämässä, niin ainakin pilkillä. Maaliskuun puolenvälin paikkeille on mietinnän alla Äsyn ja Muuramenjoen reissut, polte alkaa olla jo kova..

Kommentit

Antti K sanoi…
Jaajaa, sitä jo perhoilemaan meinataan. Itse ajattelin vasta sumareille meinata, mutta kyllähän tuo siimankastelu alkaa jo kutkuttelemaan. Jos kyytiä ja/tai seuraa tarviit, niin rimpauta!

-Antti/Solidi
Pietu sanoi…
Tänään suuntaan hiihtolomaviikoksi Vääksyyn, eiköhän sitä tule joku höyryjenpäästelyreissu heitettyä. Ilmoittele jos oot nyt alkukeväästä lähdössä siimoja suoristamaan, voisin hypätä völjyyn :)

Suosittuja blogijuttuja