torstai 3. marraskuuta 2011

Juotikkaita

Näin kalastuskauden ollessa loppusuoralla onkin hyvä aika laittaa välillä perhoaiheista julkaisua tulille. Parina viime päivänä innostuin pienen tauon jälkeen ahertamaan sidontapenkin ääressä, tuloksena 60 lähinnä järvikalastukseen tarkoitettua leechiä perusväreissä. Itselläni sidonta on hyvin kausiluontoista puuhaa, nyt tuntui vaihteeksi mukavalta laittaa musiikki pauhaamaan ja vääntää rasioihin täytettä ensi kauden kirjolohien päänmenoksi. Tuttuun tyyliin marabouta pöllysi taas ympäri asuntoa..

Josko sitä seuraavaksi ottaisi työn alle sitten nymfit ja pinturit. Streameraski on vielä aika täynnä ja niiden käyttö on viime vuosina vähentynyt sen verran, etteivät pikkukalajäljitelmät ovat päässeet edes hirveästi rasiasta vähentymään.

Lopuksi vielä kuvia äskettäin penkistä kuoriutuneista juotikkasta:


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä koukkua olet näissä käyttänyt?

Anonyymi kirjoitti...

Hieno juttu ,että laittelet kuvia perhoista!Iso peukku.

Pietu kirjoitti...

Täytyyhän sitä välillä laitella muitakin julkaisuja kuin pelkkiä reissurapsoja :)

Kaikissa kuvien perhoissa on koukkuna Knapekin Lake.

Anonyymi kirjoitti...

minkälainen painotus perhoissa on ?onko normi kuula vai volsu?

Pietu kirjoitti...

Näissä on ihan normi messinkikuulat, joita pääsääntöisesti käytän järvileecheissä. Lisäksi ihan pari kierrosta lyijyä, jotta kuula "lukittuu" paikoilleen. Jokiperhot painotan sitten yleensä raskaammin.

Anonyymi kirjoitti...

Pistä vaan kuvia tulemaan lisää niin nähdään mitä ammattilaiset käyttävät?Nymfeistä ja boobyistä kuvia.

Pietu kirjoitti...

Ammattilainen en ole, mutta lähiaikoina ilmestyvästä Pohjolan Perhokalastajasta löytyy juttu kirjolohen järvikalastukseen liittyen jossa on myös joku nymfi- ja boobyresepti kuvineen.

Perhokuvia tulee varmaan talven aikana toki blogiinkin lisää, kunhan nyt saa motivaatiota laittaa jälleen spigotin sauhuamaan :)