tiistai 8. tammikuuta 2008

Sidontamotivaatio löytynyt.

Olen ollut viimeiset vuodet sitojana aivan helvetin laiska, nyt on kuitenkin ollut pakko skarpata, kun rasiat ammottavat tyhjyyttään viime kauden jälkeen. Viimeisen parin viikon aikana olenkin kohtuullisen ahkerasti viihtynyt sidontapenkin ääressä. Paljon perhoja on silti vielä tehtävä ennen kesää, tavoitteena on sitoa talven aikana sen verta ahkerasti, ettei kesällä täydy enää suurempiin sidontaoperaatioihin ryhtyä. Yllättävän vaivattomasti perhoja kuitenkin nyt syntyy, kun pistää musiikkia soimaan ja vääntää vaikkapa 10 perhoa joka ilta. Tänään lähti tilaus menemään Mistpooliin, uusien sidontamateriaalien myötä toivottavsti myös motivaatio pysyy korkealla sidontaan. Miten se onkin tuntunut niin väkinäiseltä viime vuosina.


Pitäisi vissiin hommata uusi kamera tuon "leikkidigipokkarin" tilalle..

Ostoslistalla olisi ensi kaudeksi ainakin uusi kahluutakki ja kahluuhousut, kela seiskan vapaan ja kaikkea muuta pientä. Tällä hetkellä rahatilanne on vaan aika lohduton, mutta saa nähdä mitä sitä kauden alla tuleekaan ostettua.. Nelosen RPL:ään hommasin loopin multin wf 5 kellusiiman.

5 kommenttia:

Janne Erämies kirjoitti...

Aika kasan oot kieputtanut,sama se on täällä,pupa ja pinturilaariin mahtuisi vielä,täytyy nekin vielä täyttää,niin eiköhän niillä taas yhden kesän pärjää:)

Pietu kirjoitti...

Joo, pakkohan se on jaksaa talvella puurtaa jonkin verran penkin ääressä.. Streamereita ja nymfejä pitäs ainakin vääntää vielä melkosen paljon, samoin kun valkosia ja oransseja liitsejä. No, onhan tässä vielä aikaa ennen kuin kevät koittaa :)

Janne Erämies kirjoitti...

No onhan tässä joo aikaa,mutta silti aina muka jotain tärkeää meinaa jäädä viime tinkaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Pietu!

Ollaan muutama vuosi sitten törmäilty sinuun ja ilmeisestikin veljeesi Kautokeinon maisemissa ja sinnehän se olis tänäkin vuonna suunnattava. Oltiin silloin liikenteessä mustalla farkkuVolvolla. Onks sulla tarkempia kokemuksia Cabardaksesta? Voisin muutama seikkaa kysellä.

Pietu kirjoitti...

Moro!

Kokemuksia löytyy kyllä, sinnehän sitä taas reilun parin viikon päästä suunnataan.. :) Pistä vaikka yksityisviestiä pk.netissä tai mailia tulemaan p_sipponen(ät)hotmail.com, niin pistetään tarkempaa tarinaa..