maanantai 18. tammikuuta 2010

Täytettä rasioihin

Yllättävän hyvin on itseni kaltaisella laiskalla perhonsitojalla lähtenyt kuluva talvi liikkeelle rasioiden täyttämisen merkeissä. Parhaina päivinä olen jopa jaksanut kietoa enemmän perhoja kuin mitä alunperin on ollut tarkoitus. Paljon on toki vielä työsarkaa edessä, mutta jos tämä kummallinen sidontainspiraatio jatkuu, niin seuraavaan kauteen voi lähteä ihan hyvän perhoarsenaalin kera.

Pikkuperhoja jaksaa kyllä tehdä enemmänkin, mutta niin kovaa inspiraatiota en ole kuitenkaan saanut, että jaksaisin streamereita sarjassa vääntää. Rajansa kaikella.. Olen nyt sitonut kaikki pikkuperhot väkäsettömiin koukkuihin. Streamereiden kanssa olen pysynyt vielä väkäsellisissä, en ole löytänyt vielä tarpeeksi miellyttävää väkäsetöntä streamerkoukkua. Lisäksi taannoinen yhtälö (kova koski+väkäsetön streamerkoukku+Ruijan villisti hyppivä kookkaampi taimen=karkuutus) on vielä sen verran hyvin muistissa, että varsinkin pohjoisessa suurempia taimenia kalastettaessa olen hieman varautunut väkäsettömien streamerkoukkujen kanssa. No, kaikki ajallaan, ehkä nekin ansaitsevat vielä luottamuksensa takaisin myös edellämainitun yhtälön olosuhteissa..

Seuraavassa hieman kuluvan talven perhosaldoa:

Tammikuun aikana osa vastaantulleista tutuista on pysähtynyt nauramaan, osa taas on pyöritellyt huokailleen päätään meikäläisen nähdessään. No, ei sillä etteikö näin tapahtuisi muutenkin, mutta nyt siihen on ehkä jopa enemmän syytä. Taannoisen lupauksen myötä kun tammikuu on osaltani räkäjarrukuukausi. Pari viikkoa pitäisi vielä kulkea pensselisetänä pitkin maita ja mantuja, tämän jälkeen ehkä tututkin uskaltavat näyttäytyä allekirjoittaneen kanssa hieman pienemmän myötähäpeän kera.. :)


2 kommenttia:

Qiza kirjoitti...

"Niilin Hanhi" -perho tulossa tuossa alimmassa kuvassa...? :D

Pietu kirjoitti...

Heh, ehkä sitten kuun vaihteessa kalapuikkojen ajelun yhteydessä pensseliperho Niilin Hanhi näkee päivänvalon.. :)