Pikapisto

Tapahtumantäyteisen viikonlopun päätteeksi kävin vielä eilen iltapäivällä heittämässä pikapiston koskella. Puolentoista tunnin sessio oli melko antoisa, sillä kaloja kävi tässäkin ajassa hyvä määrä haavissa. Koskesta nousi niin taimenia, kirjolohia kuin yksi harjuskin. Kaikki kalat tulivat nymfaamalla, alla malliksi yksi visiitin pilkkukylki.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
oletko käynyt vaajavirralla. voisitko antaa vinkin jostain hyvästä perhosta, kun tuntuu että olet jo kova tekijä perhokalastuksessa. perho voisi toimia joilla harjukselle ja taimenelle juhannuksesta loppu kesään. kiitos vastauksesta.
ystävällisin terveisin. 16 vuotias perhokalastaja. (kalastanut viime heinäkuusta) ps. sidon itse perhoja joten nimi ja materiaalien nimet kelpaa. KIITOS
Anonyymi sanoi…
anteeksi anonyymi vastauksesta
Pietu sanoi…
Vaajavirralla olen käynyt pari vain pari kertaa ja molemmat talviaikaan, mutta eiköhän sielläkin toimi kesällä supertinselit, vihreät larvat ja pintoville kaloille esim. caddikset.
miksu83 sanoi…
Morjens pietu!laukaan kuusaankoskesta kyselisin sinulta.Osaatko sanoa kyseisestä paikasta hyviä ottipaikkoja muuta kuin kosken niska.En ole koskaan käynyt perhostamassa kuusaalla,mutta eiköhän siellä varmaan hyvin taimenia ole?Mites ottiperhoja?ja värit näin kesällä.Kiitos vastauksesta.
Pietu sanoi…
Kuusaalla olen käynyt vaan muutaman kerran, mutta niskan lisäksi ottipaikkoja on käytännössä koko kosken matkalta. Lähes kaikista peileistä, virranreunoista ja kiventakusista löytyy taimenta . Riippuu tosin hyvin pitkälti vesitilanteesta, että miten niitä pystyy onkimaan. Samat perusperhot Kuusaalla toimivat kuin muillakin taimenkoskilla, tuossa ylempänä onkin muutama jo mainittuna :)

Suosittuja blogijuttuja