Ilmoittautuminen karsintoihin

Tänään on viimeinen päivä ilmoittautua kevään ja kesän SM-karsintakilpailuihin. Itse täytin lomakkeen ensimmäistä kertaa jo tammikuun puolella, mutta muokkailin kisoja aina silloin tällöin ja loppujen lopuksi ruksin ilmoittautumislomakkeeseen seuraavat kisat:

09.05.2013 Ylöjärvi, Julkujärvi
11.05.2013 Kuopio, Iso-Valkeinen
12.05.2013 Keuruu, Valkeisjärvi
18.05.2013 Lestijärvi, Vakeisjärvi
26.05.2013 Jyväskylä, Kuusikkolampi
08.06.2013 Hollola, Hammonjoki
15.06.2013 Vekaranjärvi, Risulampi
16.06.2013 Vekaranjärvi, Ahvenlampi



Aikalailla vanhan kaavan mukaan siis menin, Hammonjoki ainoa jokikisa ja Lestijärven Valkeinen ainoa itselleni uusi kisa lapussa. Harkinnassa oli kyllä muutama muukin jokikisa, jotka jäivät lopulta pois aikataulujen tai muiden syiden takia. Lisäksi jostain piti karsia, sillä onhan tuossakin listassa jo kahdeksan eri kisaa. Nyt vain sitten odottelemaan, että mihin kisoihin arpa osuu tänä vuonna..

Kyllä muuten meinasi tänään aamupäivällä olla vaikeaa keskittyä töihin, ulkona oli sen verran hieno keli ja ilma reilusti plussan puolella. Kalaan olisi tehnyt mieli.. Viikonloppuna on edessä kilpaperhokalastajien pilkkikisatapahtuma, perhokalastuskausi alkanee osaltani toden teolla tämän jälkeen. Mikäli siis kelit vain viikonlopuisin sallivat.

Kalapoltteet alkavat olla pinnassa, joten selailin tuossa aikani kuluksi vanhoja kuvia alkukevään reissuista. Hieman hymähtelin, kun eteeni osui alapuolinen "vahinkovideopätkä". Tarkoituksena oli siis ottaa pönökuva kalasta, mutta kamerassa olikin videokuvaus päällä.



Kommentit

Suosittuja blogijuttuja