Fly Fishing Club Jyväskylä


Uusi vuosi tuo uusia tuulia myöskin seurarintamalle. Kilpaperhokalastukseen keskittyneen seuran perustamisesta Jyväskylän alueelle on ollut aina ajoittain puhetta seudun aktiivisten kilpakalastajien keskuudessa. Syksyllä 2012 asia sai uutta tuulta purjeisiin, kun Atte alkoi kontaktoida porukkaa seuran perustamisen tiimoilta.

Uuden seuran käynnistäminen alkoi ripeästi ja loppuvuosi 2012 sujui seuran tulevaa toimintaa suunnitellen. Lopulta nimeksemme valikoitui Fly Fishing Club Jyväskylä ry ja perustamiskokouksessa marraskuussa 2012 valitsimme vastuuhenkilöt ensimmäiselle toimikaudellemme.

FFC JKL pidetään ainakin alkuvaiheessa melko pienen, mutta sitäkin innokkaamman jäsenjoukon pyörittämänä yhdistyksenä. Seuraamme kuuluu 11 henkilöä ja haluamme pitää porukkamme tiiviinä yhteisönä, joka ottaa kilpaperhokalastuksen tosissaan, muttei liian totisesti.

Kunnianhimoisena tavoitteenamme on viedä koko Suomen kilpaperhokalastuskulttuuria eteenpäin. FFC JKL tulee olemaan aktiivinen perhokalastuskilpailuiden järjestäjä. Pyrimme järjestämään runsaskalaisia kilpailuja ja viemään myös kotimaisia kisoja puitteiltaan yhä enemmän kansainvälisiä koitoksia vastaaviksi.

Pyrkimyksenämme on myös yhdistää tiiviimmin koko maan kilpaperhokalastajia erilaisten SM-karsintojen ulkopuolisten tapahtumien myötä. Ensimmäinen tällainen tapahtuma on Ruoto Ice Open, 2.3.2013 Vaajakosken Liekkilammilla järjestettävä kilpaperhokalastajille tarkoitettu pilkkikilpailu jatko-ohjelmineen.

Pääyhteistyökumppanimme on pian ovensa aukaiseva perhokalastuksen erikoisliike Ruoto Oy. Meidät voi bongata Ruoto Oy:n osastoilta esim. messuilla ja jäseniemme kirjoittamia juttuja julkaistaan kuukausittain Ruodon nettisivuilla. Vastaavasti Ruoto tulee olemaan myös näkyvästi esillä FFC JKL:n tapahtumissa.

FFC JKL:n lisäksi tulen itse pysymyään jatkossakin myös KSPK:n jäsenenä. Hallitustyöskentely ja seura-aktiivisuus tulevat kuitenkin keskittymään uuteen seuraamme, sillä seuratoiminnassa itseäni kiinnostavat asiat pyörivät hyvin vahvasti kilpaperhokalastuksen ympärillä.

Porukkaamme ja toimintaamme voitte tutustua tarkemmin juuri avatuilla nettisivuillamme www.ffcjkl.fi


Kommentit

Suosittuja blogijuttuja